Artikelen 51 - 60 in de rubriek Horeca

Horeca (Eten en Drinken)

Restaurant Ginger in Maastricht: een Bourgondische Aziaat recensie

Restaurant Ginger in Maastricht: een Bourgondische Aziaat

In de zuidelijkste en meest Bourgondische stad van Nederland moet je als restaurateur wel wat in je mars hebben, wil je de concurrentie aankunnen. Hoe zit dat met het Maastrichtse Ginger, een Aziatisc… Tinekez, 10-05-2012
Restaurant The Raffles: Tempo Doeloe over de grenzen recensie

Restaurant The Raffles: Tempo Doeloe over de grenzen

Tussen het grote aanbod aan Indonesische restaurants in de 'Weduwe van Indië' Den Haag houdt The Raffles moedig stand. De keuken is er West-Javaans aan de basis, maar met invloeden uit de rest van de… Tinekez, 10-05-2012

Restaurants Van Woustraat, Amsterdam

Dit artikel geeft een beschrijving van de verschillende restaurants in een gezellige winkelstraat. De Van Woustraat ligt in het verlengde van de Rijnstraat en loopt tot de Stadhouderskade. De Van Wou… Tom008, 03-05-2012
Recensie: Hotel Posada Del Hermano Pedro, Antigua recensie

Recensie: Hotel Posada Del Hermano Pedro, Antigua

Hotel Posada Del Hermano Pedro is een hotel dat in Antigua, Guatemala ligt. Het hotel ligt op loopafstand van verschillende bezienswaardigheden in Antigua. Hoe is dit hotel en wat kan je zoal in de om… Writingsuus, 02-05-2012
Een goed restaurant vinden

Een goed restaurant vinden

Alles is al gauw top in de horeca. Topkok hier, toprestaurant daar. En cafés die een hapje serveren heten plots eetcafé. Maar wat is nu een goed restaurant? Serkozy, 30-01-2012
Perfect serveren van dranken

Perfect serveren van dranken

In strenge, maar hoog gewaardeerde cafés gelden er vaak bepaalde regels voor het serveren van dranken. Hierbij kan worden gedacht aan frisdranken, alcoholische dranken, maar ook koffies. Lees hier mee… Shiny, 21-01-2012

Chinese wokrestaurants in regio Utrecht

Wokken is in Nederland behoorlijk populair. Vooral het all-you-can-eat concept is geliefd omdat er voor ieder wat wils is. U schept op uw bord wat u wilt van een lopend buffet en u laat het vers berei… Bembi, 14-01-2012
Hoe krijg je meer fooi?

Hoe krijg je meer fooi?

Het is een al eeuwen oude gewoonte in de horeca, het geven van fooien. Het wordt gezien als een beloning voor de extra service die het personeel heeft geleverd. Het wordt door het personeel dan ook ge… Aangever, 13-01-2012
Wat doet een barista precies?

Wat doet een barista precies?

Nederland staat in de top 5 van landen die de meeste koffie verbruiken, maar koffie wordt over de gehele wereld wel gedronken. Koffie komt in vele variaties, en ieder persoon heeft weer een andere sma… Esthercita79, 15-11-2011

Gastheerschap en gastvrijheid

Eten is meer dan een primaire levensbehoefte. Aan de ene kant kan een mens niet overleven zonder eten en drinken en aan de andere kant heeft de emotie en de ambiance rondom het eten een grote invloed… Nadd, 24-10-2011