InfoNu.nl > Eten en Drinken > Buitenlands > Buitenlands: Pagina 5
Artikelen 41 - 50 in de rubriek Buitenlands

Buitenlands (Eten en Drinken)

Buon appetito-Spaghetti alla carbonara met geroosterd brood

Buon appetito-Spaghetti alla carbonara met geroosterd brood

Italiaans eten is een lust voor het leven. Authentieke Italiaanse recepten zijn simpel, lekker, en makkelijk klaar te maken. Hieronder vindt u een recept voor Spaghetti alla carbonara, of terwijl spag… Mattania, 25-10-2012

Buon appetito - Gerolde Aubergines met Pasta al pomodoro

Italiaans eten is een lust voor het leven. Authentieke Italiaanse recepten zijn simpel, lekker, en makkelijk klaar te maken. Hieronder vindt u een recept voor Aubergines opgerold met lekkere rauwe ham… Mattania, 24-10-2012
De Franse, Italiaanse en Chinese keuken

De Franse, Italiaanse en Chinese keuken

Over het algemeen worden de Franse, Italiaanse en Chinese keuken het meest genoemd wanneer het gaat over favoriet voedsel. Wat maakt het eten uit deze landen favoriet, hoe is de keuken ontstaan en wat… Moneyq89, 14-10-2012

De Japanse tafel; Sashimi

Oorspronkelijk is sashimi een Japans voorgerecht van rauwe verse vis en schelpdieren. Dit gerecht wordt gebruikelijk als eerste gang gegeten. Tegenwoordig wordt het ook als hoofdgerecht genuttigd, mee… Cabelona, 04-10-2012
Traditionele Zweedse gerechten

Traditionele Zweedse gerechten

In Zweden houden ze van koken en lekker eten. Veel Zweden eten zowel 's middags (met de lunch) als 's avonds een warme maaltijd. Zelfs Zweedse kinderen krijgen elke dag op school een warme, gezonde ma… Suzannen, Zweden, 16-08-2012
Chang’aa: een gevaarlijk genotsmiddel

Chang’aa: een gevaarlijk genotsmiddel

In Kenia is het grotendeel van de bevolking erg arm. Deze mensen wonen in sloppenwijken en proberen op allerlei manieren nog te zorgen dat ze een leuk leven hebben. Een van deze manieren is het drinke… Dobel, 18-07-2012
Recepten van Alain Passard

Recepten van Alain Passard

Hoe dicht kunst en koken bij elkaar liggen wordt meteen duidelijk, als je het kookboek Recepten van Alain Passard doorbladert. Deze Franse chef-kok is eigenaar van driesterrenrestaurant l'Arpège te Pa… Plato, 02-07-2012
Spaanse ham is lekker en wereldberoemd

Spaanse ham is lekker en wereldberoemd

Als men in Spanje tapas gaat eten dan zal er meestal een schaaltje ham bij geserveerd worden. Nog mooier is het als je een Spaans feest bezoekt en je bent er getuige van hoe men met een groot scherp m… Celientje1, 25-06-2012
Culinair Sardinië

Culinair Sardinië

De Sardijnse keuken bestaat uit een herderskeuken en een zeekeuken. In het kookboek Culinair Sardinië legt de schrijfster Loes Janssen Miraglia de culinaire ziel van Sardinië bloot: de geschiedenis, d… Plato, 23-05-2012

Fanesca, traditionele Ecuadoriaanse soep

Fanesca is een traditionele Ecuadoriaanse soep die slechts één maal per jaar, in de week voor Pasen, de Semana Santa gemaakt wordt. Fanesca is meer dan een maaltijd, het is een traditie, waarin de hel… Josinakdw, 04-04-2012