InfoNu.nl > Eten en Drinken > Buitenlands > Buitenlands: Pagina 3
Artikelen 21 - 30 in de rubriek Buitenlands

Buitenlands (Eten en Drinken)

De traditionele keuken van La Réunion

De traditionele keuken van La Réunion

De manier van koken op La Réunion of Creoolse gastronomie is het resultaat van een mengeling van verschillende invloeden van andere kooktradities. Madagaskar, Frankrijk en Indië hebben invloed gehad m… Oceane, La Réunion, 10-07-2014
Hongaarse keuken

Hongaarse keuken

De Italiaanse keuken, Franse keuken en Mediterrane keuken zijn voorbeelden van lekkernijen die kenmerken zijn voor een bepaald land. Elke keuken heeft zijn eigen delicatessen en als je in het desbetre… Belegger, 24-04-2014

Typische Canarische drankjes

Als je op de Canarische eilanden komt, mag je deze drankjes zeker niet missen: de Barraquito en de Gomeron. Gomeron is een likeurtje dat typisch is voor het kleine eiland La Gomera. Barraquito is een… Darkeyes, 27-02-2014
De Gambiaanse keuken

De Gambiaanse keuken

Gambia is een klein land aan de westkust van Afrika. De Gambiaanse keuken is dan ook niet zo bekend als de Franse of Italiaanse keuken. Nee, de keuken in Gambia kennen niet veel mensen. Een maaltijd b… Stefpieter, 11-02-2014
Eten en drinken in Frankrijk

Eten en drinken in Frankrijk

Frankrijk staat bekend om zijn lekkere eten en drinken en de Fransen zijn er terecht trots op. Ze geven veel geld uit aan goed eten en drinken. Maar de gerechten en gewoonten zijn soms toch heel ander… Serve, Frankrijk, 14-01-2014
Thailand reizen: eten en drinken uit de Thaise keuken

Thailand reizen: eten en drinken uit de Thaise keuken

Reizen naar Thailand is niet zomaar een reis maken: het is een avontuur naar een uniek land dat je niet zo snel zal vergeten. Thailand beschikt niet alleen over een imponerende natuur en cultuur, maar… Verdanov, Thailand reizen, 19-12-2013

Ferme du Chataignier - Lamastre

Kastanjes zijn edele vruchten. Hun historie gaat terug naar de Middeleeuwen. In haar eigen koninkrijk, de Ardèche, heeft ze sinds 2006 een eigen AOC keurmerk voor verse en gedroogde kastanjes en kasta… Vikla, Ardeche Verte, 23-07-2013
Wat is Turkse Kebap

Wat is Turkse Kebap

Turkse Kebap; Ieder willekeurig eetbaar product dat zonder toevoeging van water, in een pan, kruik, schaal of ander omhulsel, direct boven open vuur of op de gloeiende kolen zelf, gekookt, gebakken of… Lindahatun, 04-05-2013

Wat is Tarhana en hoe maak je het?

Hiernaast op de foto ziet u het eindresultaat van een week noeste arbeid. Waarschijnlijk de allereerste `instant soep` van de wereld. Tarhana is afkomstig uit het verre oosten en meegenomen door westw… Lindahatun, 30-01-2013

Pilaf rijst koken (Pirinç pilav)

Hier wil ik de verschillende rijstrecepten aan bod laten komen. In de Turkse keuken wordt rijst zowel naturel, met groente, met vis of vlees gegeten. De hier vermeldde hoeveelheden zijn steeds voor 4… Lindahatun, 29-01-2013