InfoNu.nl > Eten en Drinken > Bereiding > Bereiding: Pagina 8
Artikelen 71 - 80 in de rubriek Bereiding

Bereiding (Eten en Drinken)

Groene pesto; voorgerecht, hoofdgerecht, lunch en hapjes

Groene pesto is een saus die oorspronkelijk uit Italië komt. Tegenwoordig wordt pesto in veel meer landen gebruikt. In Italië wordt groene pesto vooral gebruikt door de pasta, maar je kunt het bij vee… Dazzmo, 25-09-2014
Bakken, stoven en braden van vlees: De bereidingstijd

Bakken, stoven en braden van vlees: De bereidingstijd

Voor het bereiden van een lekkere maaltijd hoef je helemaal niet lang in de keuken te staan. Een vleesgerecht is altijd een goede keuze. Het is eenvoudig te bereiden en komt in vele variaties. Het is… Ladycurious, Makkelijke vleesgerechten, 11-09-2014

Slakken eten uit de tuin, een delicatesse

De slak, het is een beestje dat vaak te vinden is in de tuin. Veel mensen die een moestuin hebben of mooie planten in de tuin hebben staan zien dit beestje als een ware vijand. Er zijn natuurlijk wel… Jona89, 11-08-2014
Tuinbonen en oogst

Tuinbonen en oogst

Tuinbonen in de moestuin. De tuinboon, ook wel veldboon of labboon genoemd. Een heerlijke lekkernij voor de een en een ander vindt het afschuwelijk smaken. Heerlijk om te oogsten voor de liefhebber en… Rieja, Moestuin, 01-08-2014
Koken is wetenschap bedrijven

Koken is wetenschap bedrijven

In industriële productieomgevingen schrikt men tegenwoordig niet meer van de uitspraak "koken is wetenschap bedrijven". In de klassieke keuken huivert men hier echter bij. Maar aangezien heel wat keuk… Robin990, 20-07-2014

Wat te doen met oud brood?

Iedereen kent het probleem wel: er wordt een brood gekocht, maar de korstjes worden niet opgegeten. Vooral met zelfgebakken en zelfgesneden brood kan dit probleem voorkomen. Die kunnen natuurlijk wegg… Katyads, 03-07-2014
Hoe bak ik de lekkerste patat? 10 tips voor hemelse porties

Hoe bak ik de lekkerste patat? 10 tips voor hemelse porties

Al sinds kinds af aan eten Nederlanders patat: bij de patatboer op de hoek, bij de lokale fastfoodketen en vroeger bij oma aan tafel. Maar hoe bak je nu de lekkerste patat? Volg de tips en geniet van… Daninu, 28-06-2014
Magere knoflooksaus recept

Magere knoflooksaus recept

Knoflooksaus is waarschijnlijk één van de meeste geliefde sausen die gegeten wordt bij de barbecue of als dipsaus, of gewoon lekker over een stukje vlees of bij een gekookte aardappel. Knoflooksaus wo… Kisses, Feesthapjes, 20-06-2014
Zomerse salades in buffetvorm

Zomerse salades in buffetvorm

Wanneer mooie zomerse dagen in aantocht zijn dan willen we niet te veel tijd in de keuken doorbrengen. Ook zijn er gedurende de zomermaanden vaak veel sport evenementen zoals voetbal, tennis of wielre… Celientje1, 10-06-2014

Cupcakes maken voor beginners

Cupcakes maken is eigenlijk veel eenvoudiger dan dat het lijkt. Je kan ze na afkoeling versieren en aankleden naar eigen smaak. Ook kan je ze op allerlei manier vullen, zowel voor als na het bakken. W… Katinka900, 05-05-2014