InfoNu.nl > Eten en Drinken > Bereiding > Bereiding: Pagina 6
Artikelen 51 - 60 in de rubriek Bereiding

Bereiding (Eten en Drinken)

Hoe maak je zelf Chai thee?

Hoe maak je zelf Chai thee?

Chai thee is een warme kruidendrank uit India, Nepal en omgeving. De koffieketen Starbucks serveert de thee al een tijdje in het assortiment. Chai wordt steeds populairder in Europa. En in Nederland z… Espijkers, 15-07-2015
Maak zelf je verfrissende watertjes met een smaakje

Maak zelf je verfrissende watertjes met een smaakje

Frisdranken en fruitsappen uit de supermarkt bevatten veel suiker, daarom drinken steeds meer mensen liever water. Misschien vind je gewoon water wat te saai en koop je weleens zo'n flesje water met e… Vazzie, 02-07-2015
Wokken voor beginners

Wokken voor beginners

Het koken in de wok is gemakkelijk en je maakt er de mooiste gerechten mee in een korte tijd. Online en in boeken zijn er talloze recepten te vinden. Het wokken is gezond omdat de ingrediënten in de g… Infoplus, 30-06-2015

Leuk alternatief voor gourmetten: samen pintxo's maken

Een pintxo is een simpel maar spectaculair ogend gerechtje uit Spanje. Het bestaat uit een broodje met daarop een tapas, variërend van vlees tot vis en vegetarisch. Pintxo's maken is, met enige voorbe… Liesbos, 17-06-2015

Pastitsio: een Griekse ovenschotel bereiden

Grieks eten, waaronder de ovenschotel, is onder Nederlanders populair. Moussaka is de meest bekende ovenschotel waarbij rundergehakt en aardappel gecombineerd worden. Bij de pastitsio is er een combin… Aurelius, 07-06-2015
De bakkersformule

De bakkersformule

Professionele bakkers werken ermee en steeds meer thuisbakkers ook: de bakkersformule. De bakkersformule wordt gebruikt bij het berekenen van een bepaald brood. Door het gebruiken van de bakkersformul… Kennisje, 01-06-2015
Wat doe je met kool in de keuken?

Wat doe je met kool in de keuken?

Een kool is iets waarvan velen niet weten wat ze ermee moeten doen. Kolen zijn erg goedkoop. Kool is lekker en supergezond. Daarnaast kan je als je slim bent praktisch gebruik maken van een kool. Je k… Tom008, 28-05-2015

Wat is bakpoeder?

Bakpoeder, wat is dat nu eigenlijk? Bakpoeder is een chemisch wit poeder. Met bakpoeder kun je sneller iets laten rijzen dan bijvoorbeeld gist of zuurdesem. Wanneer je een potje met bakpoeder te lang… Bankdrukker, 15-04-2015

Bakpapier gebruiken

Bakpapier is een populair hulpmiddel in de keuken voor allerlei bereidingen. Het is een eenvoudig en multifunctioneel product dat in elke keuken aanwezig zou moeten zijn. Er bestaan echter nogal wat o… Woordsmid, 17-02-2015
Zelf bottenbouillon maken– met basisrecept, tips & tricks

Zelf bottenbouillon maken– met basisrecept, tips & tricks

Zoals oma vroeger nog groentesoep maakte met een schenkel en mergpijpje, dat lijkt wel verleden tijd . Er zijn echter veel voordelen aan het maken van je eigen bottenbouillon, en daarom wordt het tijd… Eveland, 22-01-2015