De Babycook van Beaba

De Babycook. Met de Babycook kan men dagelijks babymaaltijden (ontbijt, middageten en avondeten) bereiden in een handomdraai. De baby kan vanaf het eerste moment mee-eten met het hele gezin!

Voor wie is de Babycook

Mama's vragen zich vaak af hoe en wat ze als beste voor voeding aan hun kind kunnen geven. Ze willen graag dat hun kind alle voedingsstoffen binnenkrijgt die ze nodig hebben en dan ook nog eens op de meest gezonde manier bereidt. Ook is het belangrijk dat een kind veel afwisseling krijgt in zijn of haar voeding waardoor de zintuigen van de baby zich goed ontwikkelen. De hoeveelheden en de textuur van de voeding evolueren tegelijkertijd met de noden en vermogens van de baby. Babycook is een klein keukenapparaat dat speciaal ontworpen is, om te beantwoorden aan de specifieke kenmerken van babyvoeding. Met de babycook kunnen in een handomdraai heerlijke en gezonde gerechten voor een baby worden bereidt.

4 functies in één apparaat

Stomen

De kwaliteit van de voeding (smaken en kleuren), zonder contact met het kookwater. op die manier blijven de in water oplosbare voedingselementen, vitaminen van de groepen B en C, de minerale zouten en de oligo-elementen beter bewaard. Bij deze bereidingswijze hoeft men geen vetstoffen toe te voegen. Ze kunnen dus rauw toegevoegd worden, met behoud van de vitaminen. De gestoomde gerechten zijn heel gemakkelijk verteerbaar. Bij het stomen behouden de voedingsmiddelen hun oorspronkelijke smaak.

Mixen, hakken, snijden

Met babycook kan men voedingsmiddelen mixen, hakken of snijden. De textuur kan bepaald worden door de bediener wie weet hoe fijn het eten moet worden voor haar baby.

Ontdooien

Met de Babycook kan men veilig voedingsmiddelen ontdooien met behulp van stoom.

Opwarmen

Met de Babycook kan men maaltijden zonder kwaliteitsverlies opwarmen met behulp van stoom. Een portie kan direct in de kookmand of in een klein potje op de Babycook geplaatst en opgewarmd worden.

Aanvullende artikelen

Bewaarpotjes

Onbreekbaar potje. Hermetisch afgesloten. Kan gebruikt worden om eten in te vriezen en kan ook opgewarmd worden in de magnetron.

Multiporties

Speciaal diepvriesbakje van Beaba met 7 vakken voor verschillende porties groentenhap of vruchtenmoes.
De porties kunnen apart eruit gehaald worden.

Babycook Bag

Om je Babycook overal mee naar toe te nemen!

Rijstkoker

Een speciaal mandje om rijst of pasta te koken in de Babycook.

kruidenbol

Siliconen bol die toegevoegd kan worden aan het eten dat gestoomd wordt in de Babycook. Zo kun je de geur en smaak van kruiden en specerijen toevoegen, zonder dat het in het eten terecht komt.

Weegschaal

Babycook weegschaal om de etenswaren van de baby te wegen. Uiteraard ook geschikt om andere etenswaren te wegen.

Receptenboek

85 Recepten voor het koken voor babys en peuters.

Ontkalker

Een ontkalker voor de Babycook.
© 2011 - 2024 Desperadoz, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Gezond gewicht bij baby's, dreumesen en kleutersGezond gewicht bij baby's, dreumesen en kleutersGezonde voeding en voldoende bewegen vinden veel ouders belangrijk wanneer het om hun kind(eren) gaat. Want overgewicht…
Quinoa recepten: voedingswaarde, koken en recept met quinoaQuinoa recepten: voedingswaarde, koken en recept met quinoaQuinoa is tegenwoordig bijna overal te verkrijgen. Quinoa is populair. Hoe kun je lekker koken met quinoa en welke recep…
Quinoa, een uitzonderlijk hoog voedingsmiddelQuinoa, een uitzonderlijk hoog voedingsmiddelQuinoa is een zeer gezond voedingsmiddel dat geschikt is voor zowel de kleinsten tot de oudere mensen. Het bevat vele vi…
Uitdroging bij kinderenUitdroging bij kinderenJonge kinderen zijn niet altijd in staat om zelf aan te geven dat ze tekort aan vocht hebben. Een eerste symptoom hierva…

Keukentermen in receptenKeukentermen in receptenKooktermen zijn de basis van elk recept. Een beetje kok moet de beginselen van het bereiden van voedsel dus kennen. Nu z…
Uw eigen tea party organiserenUw eigen tea party organiserenDe stijlvolle afternoon tea is een heerlijk en gezellig moment. Naast thee is er plaats voor verschillende hapjes, zowel…
Bronnen en referenties
  • Gebruiksaanwijzing Babycook
Desperadoz (8 artikelen)
Gepubliceerd: 15-06-2011
Rubriek: Eten en Drinken
Subrubriek: Bereiding
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.